Kære forældre,
Vi yder en kæmpe indsats i at lave E-Sport for alle, vores event er ingen undtagelse. Der er ingen aldersbegrænsning for at deltage, hvad end du er besøgende eller aktiv i eventen. Dansk E-Sport Festival er et stævne/event, hvor det som udgangspunkt handler om at spille computer, enten som deltagende i turneringerne, eller bare som hygge med vennerne.
Vi har mange deltagere og besøgende, og har ikke mulighed for, at holde øje med alle. Det er derfor vigtigt for os, at dit barn er i stand til selv, at sørge for mad, drikke og søvn i løbet af weekenden.

Turneringer
Vi danner de bedste rammer for deltagerne ved at dele vores turneringer op i forskellige niveauer, ligesom man i fodbold opdeler hold i A og B rækker.
Hvis man f.eks. spiller CounterStrike, har vi i år valgt at lave en turnering, kun for børn under 16 år.
I vores “CS:GO-Youth”  turnering, starter det hele i et indledende gruppespil. Herefter deles holdende op i et A- og B-slutspil ud fra deres resultater i det indledende gruppespil.
Vi vil sætte stor pris på, at i som forældre, forsøger at forklare børnene så godt i kan, hvordan turneringen foregår, inden de kommer til eventen. Den information, samt reglerne vil fremgå på turneringssiden her på hjemmesiden. Vi vil hjælpe børnene så meget vi kan, men kan desværre ikke sætte tid af til at hjælpe alle.
Bare rolig, det er ikke russisk i skal læse! Vi har forsøgt at gøre det så let læseligt som muligt, så børnene også gerne skulle forstå det.

Mad, drikke og søvn
Som nævnt tidligere er børnene selv ansvarlige for at få noget at spise, drikke og sove. Det skal selvfølgelig være op til jer selv, hvad i giver børnene med i taskerne. Vi anbefaler dog, at man giver dem så lidt slik og snacks med som muligt. Derudover, anbefaler vi ikke, at børnene får nogen form for energi drik med.
Det kan blive varmt i de spillende haller, når der er mange computere, som kører i et rum. Vi anbefaler derfor, at tale med børnene omkring vigtigheden i at drikke vand hele dagen. Mange forbinder computerspil og LAN’s med, at søvn er ikke eksisterende, og det er også rigtigt, at mange holder sig vågne hele natten. Hvis de spiller turnering, er det en god idé at snakke med børnene omkring vigtigheden i at være frisk til næste dags kampe, og at en god nats søvn derfor er at foretrække.

Se her, hvordan i køber billet, samt hvad man skal være opmærksom på ved billetkøb: Billetinformation

Har i spørgsmål som ikke bliver besvaret her eller andre steder på siden, er i velkommen til at skrive til os på kontakt@defestival.dk