Dansk Esport Festival – eller De_Festival er videreudviklingen af det, der førhen var kendt som CG-LAN. Med andre ord har vi taget det bedste fra CG-LAN og ført det videre til et nyt og forbedret event. 

De_Fesitval er et event, der er opstået efter flere års erfaring ved afvikling af events. Vi brænder for E-Sporten og ønsker derfor at lave et event for alle og især med fokus på de danske talenter og upcoming spillere og hold. Ved at købe en billet til eventen, køber man dermed en plads i vores LAN område. Herfra kan du deltage i vores turneringer, hygge dig med vennerne eller gå på opdagelse i eventens oplevelser. Derudover er det muligt at besøge eventen som gæst, hvor et mindre gebyr betales i indgangen. Oplev hovedturneringen i Counter Strike på den store scene, slap af i lounge området, eller gå på opdagelse i diverse aktiviteter eller søg information/deltag i konkurrencer i opstille stande.

Vi har mange års erfaring med afvikling af E-Sport/LAN events, hvilket sørger for gode turneringsstrukturere, der tilgodeser bredden og ikke kun de gode spillere og hold. På baggrund af vores tilgang til turneringerne, vil alle starte med samme udgangspunkt, men efterfølgende blive inddelt i slutspil baseret på deltagernes niveau. Det giver en god oplevelse for alle, samt det også giver alle en mulighed for at spille om en præmie.

Vi har det mål at blive et samlingspunkt for E-Sporten i Danmark gennem vores passion for sporten og vores deltagere. Vi mener at kunne opnå dette på baggrund af vores erfaring og insisterende tilgang til at ville forbedre os selv og innonvere nye tiltag som tilgodeser E-Sporten og dens deltagere/udøvere.