Er du interesseret i at hjælpe os med at afvikle et af Danmark’s fedeste E-Sports events?
Du har nu muligheden for at blive en del af vores Event Crew. Vi skal bruge mange frivillige, og som bonus, får man lov til at deltage i eventen gratis. Som frivillig, løser man en række opgaver i forbindelse med afviklingen af eventen. Det kan være alt fra opstilling, nedtagning, salg af mad og drikke, kontrol af armbånd, aktivitetsansvarlig, turneringsadministrator, sceneadministrator, indsamling af affald og mange andre opgaver. En typisk vagt vil vare 3 timer, og man vil i løbet af weekenden have mellem 3-4 vagter, både i dag- og nattetimer.

Info
– Man skal være fyldt 18 år.
– Du får din egen plads til din computer i et afspærret Event Crew område.
– Vi sørger for morgen- og aftensmad under eventen, samt frokost og drikkelse under opsætning. Derudover vil der altid være kaffe på kanden.
– Du får udleveret T-Shirts.
– Det er ikke tilladt at deltage i turneringer eller andre konkurrencer under eventen, det er forbeholdt deltagerne.

Er du forældre eller ledsager til en person eller et barn, og bare gerne vil hjælpe, så er der rig mulighed for det. Kontakt os og vi kigger på mulighederne.

Specifikke muligheder, vi søger lige nu:
CS:GO Main Turneringsansvarlig, Her skal du have Stor erfaring med CS:GO og turneringsafvikling.
CS:GO U19 Turneringsansvarlig, Her skal du have Moderat erfaring med CS:GO og turneringsafvikling.
CS:GO U15 Turneringsansvarlig, Her skal du have kendskab til CS:GO.
Turneringsassistenter, Her behøver du ingen erfaring til turneringsafvikling eller de spil, som der spilles turnering i, men du hjælpe med at afvikling og tage imod resultater.
Scene dommere, Her skal du have kendskab til CS:GO og være i stand til at fikse små problemer som f.eks. lyd problemer og lignende.
Kommentator, Er din drøm at blive den næste store danske CS:GO kommentator, så giver vi dig muligheden for at vise hvad du kan. Vi søger kommentatorer til vores U15 og U19 turneringer i CS:GO. Det er en fordel allerede at have kendskab til streaming og eventuelt at kommentere kampe.

Lyder ovenstående, som noget du har lyst til, så kontakt os på: kontakt@defestival.dk
Vi glæder os til at høre fra dig.