Der er i alt 778 billetter til Dansk E-Sport Festival – D. 15-17 Februar 2019

Alle billetter er standard pladser = Bredde 90 cm. Dybde: 80 cm.

Billetpris: 399 kr. + Gebyr’

Billettyper:
      (Tryk for mere info)

Når du køber din billet, skal du reservere en plads med det samme. Vi opfordrer derfor til at købe billetter sammen med dem, du gerne vil deltage med. Det er ikke muligt at ændre sin plads reservation, når billetten er købt, da det sikres, at i kommer til at sidde ved siden af hinanden.
Vil du derudover deltage i en af eventens turneringer, skal du købe en billet, som er tilknyttet turneringen. Hvis turneringen, er en turnering, hvor der dystes i hold, kan du kun købe billetter til hele holdet og ikke en af gangen.

Vi gør opmærksom på, at nogle pladser er tilknyttet en unik slags billetter. Man kan derfor opleve, at en plads, som ses ledig på bordplanen ikke kan købes, da pladsen er reserveret en anden billettype. Vi forbeholder os denne begrænset pladsreservation, af hensyn til, at der ikke opstår huller i bordplanen, og at alle får mulighed for at sidde sammen.

Forplejning
Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder, og hvad der kan købes under eventen her: Mad og Drikke.

Overnatning
Overnatning foregår, som udgangspunkt på den nært liggende skole. Der vil herudover være yderligere muligheder for overnatning. Læs mere her: Overnatning.